Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden we belangrijk want met elkaar kunnen we zorgen voor een betere wereld. Wanneer je een stichting vertegenwoordigt waar een goed doel van belang is, willen we je graag een passende aanbieding doen. We dragen daar ook graag ons steentje aan bij.

Some Time voor Health Promoters
Het werk van de Stichting Health Promoters heeft ons geraakt en krijgt onze steun om hun goede werk voor te zetten. In 2015 bezochten we Health Promoters in Zuid-Afrika om met eigen ogen te zien wat zij doen. Dit was een ervaring voor het leven waar we een artikel in de kranten over schreven. We hebben armoede gezien, zelfs armoede geroken en we wisten het al maar beseften het destemeer, dat gezondheid een rijkdom is. Health Promoters is in vier townships actief en kijkt naar alle mogelijkheden om het leven in de township te verbeteren.

Communicatiebureau Some Time is supporter van de Health Promoters in Zuid-Afrika en daar zijn we trots op. Deze stichting in Kaapstad wordt ook ondersteund door Desmond Tutu.

We ondersteunen de Health Promoters met hun communicatie. Denk hierbij aan persberichten, Social mediacampagnes en het uitwerken van acties en evenementen. In 2016 organiseerden we het Winterconcert in Brielle en in september 2017 een Golfevent waarvoor de opbrengst voor het goede doel van Health Promoters was.

Over de Health Promoters

Health Promoters geeft educatie op verschillende vlakken over gezondheid in Zuid-Afrika. Iedere dag sterven er nog steeds kinderen aan diarree in de townships. Zo geven ze workshops aan vrouwen hoe ze met hygiëne om moeten gaan om ziektes te voorkomen maar stimuleren ook via andere kanalen zoals school en kerk voor een veilig en gezonde leefomgeving. Kijk voor meer informatie op: www.healthpromoters.co.za

Kijk ook op de Facebookpagina’s: Vrienden van de Health Promoters.

Ook de goede initiatieven, krijgen onze steun.
Zo maakten we een logo voor de Stichting MTB Oostvoorne en starten we in de wintermaanden met de website van ROT-kamp.

Design voor Health Promoters-
design voor Health Promoters