Communicatie en Marketingbureau

Voor je online & offline communicatie

Maak een afspraak

0181-70 02 41

Onze referenties

“Regina heeft als communicatie adviseur bij Nationale-Nederlanden een super goede job gedaan. Ze was verantwoordelijk voor het coördineren en schrijven van de nieuwsbrieven. Daarnaast heeft ze veel geschreven voor het social intranet. Regina is een echte aanpakker, zeer flexibel, voelt zich heel verantwoordelijk voor haar taken en is altijd proactief. Ze is een creatieve schrijver en kan zich goed verplaatsen in de personen die ze interviewt en stelt tegelijkertijd de ‘lezers’ centraal. Waardoor alle partijen blij zijn met het resultaat. Kortom het is goed samenwerken met haar! Ze staat voor haar werk en regelt het gewoon allemaal!”

Godelieve Janssen van Nationale-Nederlanden

“Wij hebben met Regina samen gewerkt, zij schrijft niet alleen fijn en to the point, maar is tevens een fijne sparringpartner. Wij zijn gestopt met het uitgeven van ons magazine en moesten daarom helaas de samenwerking opgeven. Indien wij tot besluit komen om een nieuw magazine te gaan uitgeven, dan zullen wij Some Time zeker opnieuw benaderen.”

Willem Scherpenisse; Uitgever van het blad Belmagazine

“Onlangs zijn wij in contact gekomen met Some Time voor de ontwikkeling van het kennisplatform “Veiligheidsladder Come Together”. In maart is fase 1 live gegaan en wij zijn erg te spreken over het resultaat! Voorafgaand heeft Some Time grondig vooronderzoek gedaan naar de mogelijkheden om vervolgens snel te kunnen schakelen, waardoor beloftes waar zijn gemaakt. Het snel kunnen handelen, en de snelle communicatie vonden wij erg prettig! In de toekomst zullen wij nog veel gebruik maken van Some Time… Een echte aanrader dus! Wij kijken nu al uit naar het volgende project!”

Leonie Hoendervangers van Nederlands Certificerings Instituut

“Een goede tekstschrijfster met pakkende, bondige teksten dat zijn de woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Regina denk. Als Marketing Manager huur ik Regina sinds najaar 2014 in als freelance tekstschrijfster na het zien van haar online portfolio. Sindsdien heeft ze diverse tekstprojecten met succes afgerond waaronder het maken van diverse Belgische klantcases voor het bedrijf ITmobile. Ik ben onder de indruk van de rustige en flexibele manier waarop Regina de ICT materie in teksten eigen maakt en ook na tekstpublicatie kritisch blijft kijken naar teksten. Een (online) tekstschrijfster nodig? Regina verdient mijn oprechte aanbeveling.”

Marlies Vringer van Fleet Complete

Ik heb bij Communicatie bureau Some-Time stage gelopen vanaf April t/m September als Grafisch vormgeefster. Mijn samenwerking met Regina Eggink (de eigenaar van Some-Time, tevens stagebegeleidster) was erg fijn. Ik had het ontzettend naar mijn zin en ze kan uitstekend leiding geven. Ze behandelt haar klanten met veel respect en begrip. Geen opdracht is haar teveel. Ook doet ze haar best om de opdracht zo snel en nauwkeurig mogelijk aan te leveren. Zeker de moeite waard om contact mee op te nemen als je opzoek bent naar iemand die snel, flexibel maar ook op een persoonlijke manier opdrachten afhandelt. Een echte aanrader dus!

Nicole de Lange