Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Onze referenties

Bij Marketing en Communicatiebureau Some Time willen we graag dat onze relaties, onze ambassadeurs worden. Daarom hechten we veel aan klantervaring en zijn we er maar wat trots op als je ons aanbeveelt.

Fauzia Chitanie van Apotheek De Struytse Hoeck
Wij wilden als Apotheek den Bonsen Hoek, Apotheek de Struytse Hoeck en Apotheek Helius MC een nieuw concept genaamd Apotheek aan Huis uitrollen. Om ruchtbaarheid aan deze voor ons nieuwe dienstverlening te geven, zijn wij ongeveer een jaar geleden de samenwerking met communicatiebureau Some-Time aangegaan. Regina en haar team hebben met hun creatieve inzichten en hun klantgerichte benadering de mooiste producten aan ons geleverd. Van billboard tot informatieboekje. Van website tot klantenpassen.

Wij zijn uiterst tevreden en bevelen communicatiebureau Some-Time aan een ieder aan. Absoluut vijf sterren, een bedrijf waar betrokkenheid, hulpvaardigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. De bevlogenheid van Regina maakt dat elk probleem adequaat en snel opgelost wordt.
Wij gaan in ieder geval nog lange tijd gebruik maken van de diensten van Communicatiebureau Some Time.

Herman Buyk van Optifisc Administraties & Advies:
“Optifisc Administraties & Advies uit Rotterdam is zeer tevreden over de diensten en adviezen die Some Time heeft verleend. We bevelen Regina met haar team zeker aan anderen aan. Heb je een vraag over of probleem met je WordPress website, ze lossen het linksom of rechtsom op. Dankzij Some Time zijn we weer AVG proof en werkt de website zoals het hoort: veilig en goed ! Some Time: staat niet soms maar altijd voor je klaar.

Marlies Vringer van Fleet Complete:
“Een goede tekstschrijfster met pakkende, bondige teksten dat zijn de woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Regina denk. Als Marketing Manager huur ik Regina sinds najaar 2014 in als freelance tekstschrijfster na het zien van haar online portfolio. Sindsdien heeft ze diverse tekstprojecten met succes afgerond waaronder het maken van diverse Belgische klantcases voor het bedrijf ITmobile. Ik ben onder de indruk van de rustige en flexibele manier waarop Regina de ICT materie in teksten eigen maakt en ook na tekstpublicatie kritisch blijft kijken naar teksten. Een (online) tekstschrijfster nodig? Regina verdient mijn oprechte aanbeveling.”

Nicole de Lange:
“Ik heb bij Communicatie bureau Some-Time stage gelopen vanaf april t/m september als Grafisch vormgeefster. Mijn samenwerking met Regina Eggink (de eigenaar van Some-Time, tevens stagebegeleidster) was erg fijn. Ik had het ontzettend naar mijn zin en ze kan uitstekend leiding geven. Ze behandelt haar klanten met veel respect en begrip. Geen opdracht is haar teveel. Ook doet ze haar best om de opdracht zo snel en nauwkeurig mogelijk aan te leveren. Zeker de moeite waard om contact mee op te nemen als je opzoek bent naar iemand die snel, flexibel maar ook op een persoonlijke manier opdrachten afhandelt. Een echte aanrader dus!”

Godelieve Jansen van Nationale Nederlanden:
“Regina heeft als communicatie adviseur bij Nationale-Nederlanden een super goede job gedaan. Ze was verantwoordelijk voor het coördineren en schrijven van de nieuwsbrieven. Daarnaast heeft ze veel geschreven voor het social intranet. ”

Marjolein Westerterp van OOG VOOR AFRIKA:
“Ik werk nu ruim een jaar met Some Time en ik wil graag vijf sterren uitdelen aan Regina, vanwege haar betrokkenheid, hulpvaardigheid om ontstane problemen op te lossen, klantgerichtheid, snelheid en communicatievaardigheden. Ik ben heel blij met onze samenwerking met betrekking tot de twee websites die ze voor mij heeft gebouwd en onderhoudt. Het smaakt naar meer en ik beveel haar graag aan.”

Leonie Hoendervangers van NCI in Oostvoorne:
“Onlangs zijn wij in contact gekomen met Some Time voor de ontwikkeling van het kennisplatform “Veiligheidsladder Come Together”. In maart is fase 1 live gegaan en wij zijn erg te spreken over het resultaat!
Voorafgaand heeft Some Time grondig vooronderzoek gedaan naar de mogelijkheden om vervolgens snel te kunnen schakelen, waardoor beloftes waar zijn gemaakt. Het snel kunnen handelen, en de snelle communicatie vonden wij erg prettig!
In de toekomst zullen wij nog veel gebruik maken van Some Time… Een echte aanrader dus! Wij kijken nu al uit naar het volgende project!”

Het bestuur van Stichting Vrienden van de Health Promoters:
“Dit had al heel lang geleden geschreven moeten worden.
De Stichting Vrienden van de Health Promoters, is dankbaar voor de voortreffelijke relatie die wij genieten van en met Communicatiebureau Some Time. Het hele jaar door worden wij geholpen met activiteiten en wordt er gezorgd dat al onze communicatie uitingen op orde zijn, zoals ons mooi jaarverslag waar wij heel veel positieve reacties op krijgen.
Ook het blad dat voor Golf4Health 2018 door SomeTime werd gepubliceerd heeft het evenement een extra dimensie gegeven.