Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Onze kernwaarden

  • Service
  • Innovatie
  • Betrouwbaar

Service
Een goede service bieden is vaak een containerbegrip. Wat is goede service en wat zegt dat nu? Bij Some Time willen we dat onze relaties blij zijn met de samenwerking en dat wij van toegevoegde waarde zijn voor hun bedrijf. Onze relaties zijn tenslotte onze ambassadeurs. We denken niet alleen mee maar denken juist ook vóór onze relaties.

Als wij kansen zien voor jouw bedrijf, zullen we je daar zeker op attenderen en je voorstellen bij onze andere relaties.

Innovatie
Onze relaties ontzorgen zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen presenteren bij hún relaties. We volgen continu de ontwikkelingen van het vak communicatie en kijken daarbij kritisch of onze relaties baat hebben bij nieuwe ontwikkelingen.

Wanneer relaties graag willen dat wij hun communicatie verzorgen, hebben we intensief contact over de gang van zaken binnen het bedrijf. Een belangrijk gegeven voor onze communicatie. Met die blik kijken we dan ook naar ontwikkelingen binnen de markt, naar vernieuwende ideeën om relaties te winnen en zo optimaal mogelijk te functioneren.

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid en dat onze klanten zich veilig voelen bij Some Time vinden we belangrijk. We zijn je advieskantoor en daar moet alles gezegd kunnen worden over de ideeën die je hebt ten aanzien van je bedrijfsvoering. Met veilig voelen bedoelen we dat jouw ideeën leading zijn en niet de onze. Wij adviseren je en uiteindelijk voeren we het uit hoe jij het wilt. Ten slotte gaat het over jouw bedrijf. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de veiligheid bij ons gegarandeerd wordt.

Onze hostingservers, waar de website op geplaatst wordt, staat garant voor veiligheid zodat hacken van de website nagenoeg is uitgesloten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de servers niet zo vol worden gezet dat het ten kosten gaat van de snelheid. Dat is namelijk vaak het geval bij goedkopere hostingbedrijven die zich meer richten op kwantiteit dan op kwaliteit. Deze bedrijven bieden dan ook een hele lage prijs voor je hosting en en wanneer er problemen zijn met de website valt dit niet onder de abonnementskosten. De keuze van het hostingbedrijf hebben we daarom ook heel bewust en kritisch gemaakt.

Samen voor een betere wereld
We zijn supporter van Health Promoters die geweldig werk doet in de townships van Zuid-Afrika. Zij staan voor preventie van ziektes die makkelijk te voorkomen zijn. Wanneer de basis goed is, kun je pas stappen maken in het leven. Een goede gezondheid en  weten hoe je met je gezondheid om moet gaan is essentieel voor je toekomst.