Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Wil jij ook geen omzet missen?

doorRegina Eggink

Wil jij ook geen omzet missen?

Some Time biedt tool aan om geen omzet te missen
Wie bezoekt jouw website en hoe kun je ze tot een relatie maken? Je wilt geen omzet missen en dus wil je weten welke zakelijke prospects er op jouw website komen. Altijd al willen weten wat bezoekers op je website als eerste bekijken of wat de doorslag kan geven om een product wel of niet aan te schaffen? Door de komst van een tool die gekoppeld gaat worden aan de WordPresswebsite, ga je geen nieuwe relaties meer missen. Je kunt live meekijken met je bezoekers van je pagina. Nadat een zakelijke prospect jouw website bezocht heeft, verzamelt de tool van Leadinfo informatie voor je over het bezoek en geeft je direct de contactgegevens zodat jij je lead kunt opvolgen.

Alles op een rijtje
In één oogopslag zie je alle LinkedIn profielen van het bedrijf dat je website bezocht heeft en ook de contactgegevens, Kamer van Koophandel gegevens en hoeveel en welke pagina’s men bezocht heeft. Alle informatie die je kunt krijgen, staat op je dashboard. Hier zijn naast alle verzamelde informatie van bedrijven ook nog te vinden in welke provincie de meeste bezoekers zitten, top 10 van sectoren die je website bezoeken en de meest actieve bedrijven.

Wat voor invloed heeft dat op mijn bedrijf?
Dankzij Leadinfo kun je zien waar de interesse van nieuwe bedrijven liggen en direct inspelen op hun behoefte. Zo mis je geen omzet van nieuwe relaties die interesse in je bedrijf hebben getoond. Heb jij een WordPress website? Dan implementeert Communicatiebureau Some Time gratis deze tool binnen je website wanneer je via ons een abonnement voor Leadinfo aangaat. Daarnaast plaatsen we ook een plugin in het kader van de Privacy en Cookiewet. Ook nemen we met je door wat je volgens de AVG wél en niet mag doen. Belangrijk om te weten: je kunt Leadinfo per maand opzeggen. Vanaf € 29,= heb jij een leadgenerator!

Proberen? Je krijgt het 14 dagen gratis
Je krijgt van ons twee weken gratis proefabonnement. Bevalt het en zie je de toegevoegde waarde dan kun je voor een paar tientjes in de maand een leadgenerator hebben om stappen te maken met jouw bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Regina Eggink info@some-time.nl of bel 0181-70 02 41.

Over de auteur

Regina Eggink administrator

Regina Eggink is de eigenaar van Marketing en Communicatiebureau Some Time. Zij heeft 19 jaar bij ING gewerkt en sinds 2015 werkt ze fulltime met verschillende partners samen om het MKB te ondersteunen.