Communicatie en Marketingbureau

Voor je online & offline communicatie

“Waarom is het beter om een bedrijvenpagina voor Facebook te gebruiken?”

doorRegina Eggink

“Waarom is het beter om een bedrijvenpagina voor Facebook te gebruiken?”

Je ziet nog steeds dat er bedrijven zijn die een persoonlijke pagina op Facebook hebben aangemaakt. Dat is jammer want je bedrijvenpagina heeft veel meer mogelijkheden dan een persoonlijke pagina zodat je goed je doelgroep kunt bereiken. Bovendien kun je zien hoeveel mensen je bereikt hebt en hoe goed….of slecht….je het doet ten opzichte van je concurrenten.

Voordelen van een Facebook Bedrijvenpagina

  • Bij een zakelijke pagina is het aantal fans onbeperkt terwijl een persoonlijk profiel een limiet heeft van 5000.
  • Een Facebook bedrijvenpagina is zichtbaar voor zoekmachines als Google.
  • Een bedrijvenpagina is voor iedereen toegankelijk ook als ze geen fan zijn.
  • Mensen kunnen op de ‘Vind ik leuk’ knop klikken en zijn direct verbonden met de pagina zonder dat je dit hoeft te bevestigen; bij een persoonlijk profiel heb je de keuze of je de aanvraag van een ‘vriend’ wel of niet aanvaardt.
  • Op Facebook kun je je bedrijf promoten door te adverteren of promotie campagnes op te starten gerelateerd aan een bepaalde doelgroep.
  • Facebook biedt paginabeheerders anonieme statistieken over de activiteiten van personen op hun pagina.

Some Time organiseert, bij deelname van minimaal 3 personen en maximaal 6 personen, ook trainingen zodat je zelf met je Facebookaccount aan de slag kunt. Voor € 99,= exclusief btw geven we je een training (in de avonduren) zodat jij aan de slag kunt. We laten je zien hoe je een planning opzet zodat ook tijdens je vakantie jouw berichten doorgaan, hoe je adverteert met Facebook, hoe kun je jouw doelgroep bijvoorbeeld in West-Duitsland bereiken, welk formaat foto het best werkt en bijvoorbeeld hoe je mensen of bedrijven tagt.
We spreken de mooie dingen die je kunt bereiken maar ook de gevaren en hoe je daarmee omgaat. Daarnaast kunnen we met elkaar sparren hoe en welke berichten jij voor je bedrijf maakt en welke berichten je vooral niet moet plaatsen.

Wil je meer informatie of je opgeven? Vul het formulier in dan nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over de auteur

Regina Eggink subscriber

Geef een reactie