Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Vindbaar met je WordPress website

De Seo woorden bepalen is een belangrijke online marketingtruc om meer omzet te genereren. Door eerst goed met elkaar de juiste zoekwoorden te noemen en daarna daar een analyse op te maken, kunnen we aan het eind voor je bepalen hoe belangrijk bepaalde woorden kunnen zijn. We gaan dan uit van een percentage van bezoekers die klikken en daar weer een percentage die uiteindelijk tot koop overgaan.

Hoeveel euro’s per maand kan jouw website opleveren?
We kunnen je laten zien hoe vaak dat er per maand op bepaalde woorden wordt gezocht en er een berekening op los laten hoeveel meer omzet je hiermee kunt bereiken.

Wel is het belangrijk om een goede website CMS te kiezen. Je kunt kiezen voor een heel goedkope website maar denk aan de uitspraak goedkoop is duurkoop. Als je een website hebt die niet goed de Seo woorden indexeerd, ben je niet vindbaar en krijg je geen nieuwe klanten. Wanneer je een goede website wilt laten maken heeft WordPress veel mogelijkheden met een CMS zodat je hetzelf kunt onderhouden. Ook voor de kleinere budgetten willen we altijd meedenken hoe we het voor jou wel mogelijk kunnen maken.