Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Twee nieuwe gezichten bij Some Time

doorRegina Eggink

Twee nieuwe gezichten bij Some Time

“Hallo! Wij zijn Melissa en Eva. Voor de aankomende tijd zijn wij de stagiaires van Some Time”.

Eva: studeert Redactioneel Medewerker aan het Grafisch Lyceum.
“Ik verzorg de blogs posts van Some Time en van de Vrienden van de
Health Promoters en Health Promoters South Africa Trust. Daarnaast verzorg ik ook de nieuwsbrieven van Some Time, de Vrienden van de Health Promoters en sociale media voor Some Time en de Health Promoters. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Je krijgt hier de vrijheid om eigen projecten te starten en om fouten te maken. Dat vind ik het belangrijkste. Hierdoor voelde ik mij snel thuis bij Some Time.

Melissa: studeert managementassistent aan Zadkine in Spijkenisse.
“Ik houd mij vooral bezig met het creëren en het bijhouden van de database voor zowel Health Promoters South Africa en Some Time. Daarnaast ondersteun ik Regina waar nodig is. Ik verzorg voor een goedlopend wekelijks overleg en de benodigdheden hiervoor. De werksfeer is hier enorm fijn en ik krijg hier ook de kans om mezelf goed te kunnen ontwikkelen. Je krijgt hier ook de vrijheid voor je eigen projecten, geen enkel idee is gek”.

Over de auteur

Regina Eggink administrator

Regina Eggink is de eigenaar van Marketing en Communicatiebureau Some Time. Zij heeft 19 jaar bij ING gewerkt en sinds 2015 werkt ze fulltime met verschillende partners samen om het MKB te ondersteunen.