Communicatie en Marketingbureau

Voor ondersteuning bij je communicatieprojecten.

Some Time maakt door WP reserveren en navigeren makkelijker!

doorRegina Eggink

Some Time maakt door WP reserveren en navigeren makkelijker!

Tegenwoordig kunnen we tegen onze telefoon of box praten en deze antwoordt en speelt o.a. onze favoriete muziek. WordPress heeft nu twee nieuwe functies voor de websites, namelijk: de visual restaurant reservation plugin en virtual assistant plugin.Some Time maakt door WP reserveren en navigeren makkelijker!

WordPress leest het je voor
Met de nieuwe virtual assistant mogelijkheid kan nu iedereen iedere WordPress website bezoeken. Wat kan deze ‘’assistent’’? De website leest de teksten voor, voegt items toe aan het winkelmandje en kan zelfs Google zoekopdrachten uitvoeren. Spraakcommando’s uitvoeren, de stem, taal en nog veel meer opties kun je aanpassen. De plugin is beschikbaar in alle talen.

Reserveren in restaurant wordt een eitje
Met de visual restaurant reservation plugin wordt het makkelijker om online een reservering te maken. Je kunt zelf instellen welke tafels gereserveerd kunnen worden en hoeveel stoelen per tafel beschikbaar zijn. De bezoeker van de website kan verschillende eisen stellen aan de reservering. De klant kan kiezen welke tafelvorm en waar in het restaurant zij zouden willen zitten. Daarna geeft deze de gewenste datum, naam en tijd door. Dan krijgt de klant een sms om de reservering te bevestigen.

Interesse?
Heb jij een WordPress website of wil je een WordPress website? Some Time realiseert je websitewensen zoals ook het implementeren van de bovenstaande plugin(s). Voor vragen of voor meer informatie kun je bellen naar 0181-700241 of mailen naar info@some-time.nl.

Over de auteur

Regina Eggink administrator

Regina Eggink is de eigenaar van Marketing en Communicatiebureau Some Time. Zij heeft 19 jaar bij ING gewerkt en sinds 2015 werkt ze fulltime met verschillende partners samen om het MKB te ondersteunen.