Realisatie van de website van Veiligheidsladder
Marketing- en Communicatiebureau

Realisatie van de website van www.Veiligheidsladder.nl

Veiligheidsladder Come Together!

Over het webdesign voor de veiligheidsladder.


Maar eerst wat is de veiligheidsladder?

De veiligheidsladder is een website die gaat over veiligheidsbewustzijn. Hiermee hebben bedrijven de mogelijkheid om op eigen wijze gedragsverandering door te voeren. Belangrijke factoren daarbij zijn geïnformeerd zijn, vertrouwen en verantwoording. De kerngedachte daarbij is dat delen en leren belangrijk is. De website gaat hierbij een bijdrage leveren om bedrijven naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen.

Middels deze website worden partijen bij elkaar gebracht om kennis en ervaring te delen met collega-bedrijven, maar ook met certificerende instellingen, auditoren, adviseurs, opdrachtgevers, schemabeheerder etc.


Het Team

Deze website is gerealiseerd door Regina Eggink van Communicatiebureau Some Time in samenwerking met Buro 43 van Andy Schoot en Melissa Dekker van Graphic Exception.


Over het webdesign

In het webdesign is rekening gehouden met de mogelijkheid om snel tot de belangrijkste informatie te komen. Het menu blijft bijvoorbeeld boven in beeld en op de homepagina is een extra menu opgenomen om snel tot de 3 belangrijkste informatie pagina’s te komen. Deze website is schaalbaar (responsive), waardoor deze op meerdere apparaten goed te bekijken is. Ook is er rekening gehouden met de toekomst en kunnen er extra opties aan worden toegevoegd.

Heeft uw professionele aanpak nodig?

Vertel ons over uw project en wij laten u weten wat we voor u kunnen betekenen.
*** Velden met een * zijn verplicht!
Telefoonnummer : *
Naam : *
Bedrijf :
E-mailadres : *
Succesvolle Fundraisingactie

CNS De Nieuwe Weg stond stil bij de Health Promoters.