ALIM1818.jpg
Marketing- en Communicatiebureau

Health Promoters is ons hoofddoel
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden we belangrijk want met elkaar kunnen we zorgen voor een betere wereld. Wanneer je een stichting vertegenwoordigt waar een goed doel van belang is, willen we je graag een passende aanbieding doen. We dragen daar ook graag ons steentje aan bij.

Some Time voor Health Promoters
Het werk van de Stichting Health Promoters heeft ons geraakt en krijgt onze steun om hun goede werk voor te zetten. In 2015 bezochten we Health Promoters in Zuid-Afrika om met eigen ogen te zien wat zij doen. Dit was een ervaring voor het leven waar we een artikel in de kranten over schreven.

Communicatiebureau Some Time is supporter van de Health Promoters in Zuid-Afrika en daar zijn we trots op. Deze stichting in Kaapstad wordt ook ondersteund door Desmond Tutu.

We ondersteunen de Health Promoters met hun communicatie. Denk hierbij aan persberichten, Social mediacampagnes en het uitwerken van acties en evenementen.

Over de Health Promoters

Health Promoters geeft educatie op verschillende vlakken over gezondheid in Zuid-Afrika. Iedere dag sterven er nog steeds kinderen aan diarree in de townships.  Zo geven ze workshops aan vrouwen hoe ze met hygiëne om moeten gaan om ziektes te voorkomen maar stimuleren ook via andere kanalen zoals school en kerk voor een veilig en  gezonde leefomgeving. Kijk voor meer informatie op: www.healthpromoters.co.za

Kijk ook op de Facebookpagina's: Vrienden van de Health Promoters.


Succesvolle Fundraisingactie

CNS De Nieuwe Weg stond stil bij de Health Promoters.