1346862079agenda.jpg
Marketing- en Communicatiebureau

Wat onze relaties over ons zeggen

Sebastian Rios, Italian Wine & Bubbles
Ze weet de juiste woorden te vinden waardoor jouw product of website schittert.(mei 2016)

Anneke de Snaaijer, De Oude Proeftuin
Super hoe Regina te werk gaat, en het eindresultaat word top!
Ook hoe ze met nieuwe projecten omgaat! De organisatie van de Sterrenfair 2015, samen tot succes gebracht.... was genieten! (mei 2016)


Marlies Vringer, Marketingmanager bij Fleet Complete
Een goede tekstschrijfster met pakkende, bondige teksten dat zijn de woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Regina denk. Als Marketing Manager huur ik Regina sinds najaar 2014 in als freelance tekstschrijfster na het zien van haar online portfolio. Sindsdien heeft ze diverse tekstprojecten met succes afgerond waaronder het maken van diverse Belgische klantcases voor het bedrijf Fleet Complete. Ik ben onder de indruk van de rustige en flexibele manier waarop Regina de ICT materie in teksten eigen maakt en ook na tekstpublicatie kritisch blijft kijken naar teksten.
Een (online) tekstschrijfster nodig? Regina verdient mijn oprechte aanbeveling. (d.d. 1 juni 2015)

Godelieve Janssen, Hoofd Interne Communicatie van Nationale-Nederlanden

Regina heeft als communicatie adviseur bij Nationale-Nederlanden een super goede job gedaan. Ze was verantwoordelijk voor het coördineren en schrijven van de nieuwsbrieven. Daarnaast heeft ze veel geschreven voor het social intranet. Regina is een echte aanpakker, zeer flexibel, voelt zich heel verantwoordelijk voor haar taken en is altijd proactief. Ze is een creatieve schrijver en kan zich goed verplaatsen in de personen die ze interviewt en stelt tegelijkertijd de 'lezers' centraal. Waardoor alle partijen blij zijn met het resultaat. Kortom het is goed samenwerken met haar! Ze staat voor haar werk en regelt het gewoon allemaal!(18 maart 2015)

Annemiek van Buiten, senior communicatiemanager van Nationale-Nederlanden

"In de afgelopen jaren heb ik Regina als een zeer behulpzame en loyale collega leren kennen. Zij is altijd bereid om je te helpen en zal dat altijd onvoorwaardelijk doen. Dat waardeer ik erg in haar!" (23 november 2014)

Ellen de Waard, eigenaar van Restaurant De Ruyterhuis in Hellevoetsluis

“Het opzetten van een website is moeilijk maar voor Regina niet. Die heeft zo een aantal teksten en foto’s voordat je zelf iets hebt bedacht. Ze denkt met je mee, en maakt er dan iets moois van naar al je eigen wensen. We zijn erg blij met je”. (d.d. 10 september 2013)

Laura Barens; manager corporate communications & marcom WU Intermediair van WestlandUtrecht Bank

"Regina is een heerlijk mens. Een harde werker die zonder te morren bergen werk verzet. Regina heeft heel veel gevoel voor online en is goed in staat om de brug te slaan tussen de technische kant en de communicatie. Dat kan echt niet elke communicatiemanager! Ze functioneert het beste als ze dicht bij de business mag werken. Ze weet dan goed wat er speelt en dat geeft haar de mogelijkheid om daar echt op in te spelen! Dan is ze op haar best!" (d.d. 26 juni 2013)

Adrie Winkel, eigenaar van Delideux in Oostvoorne
"Beste aanstaande cliënten van Some-Time.
Ik werk nu een half jaar met Regina die voor ons de web-site tekst heeft herschreven en een zakelijk face-book account heeft aangemaakt en ook bijhoudt. Some-time is een beginnend bedrijf waar veel mogelijk is en de korte lijnen met Regina werken uitstekend.
Graag zou ik haar aanbevelen als U ook meer uit Uw web-site wil halen". (9 april 2012)

Peter Bilderbeek; manager bij WestlandUtrecht Bank
"Regina heeft op meer dan goede wijze een belangrijk relatie-evenement voor mij georganiseerd. Betrokken, Creatief en Afspraak = Afspraak zijn haar kernwaarden. Een heel gedegen planning maar in de uitvoering flexibel en efficient. Het zijn de details die haar een 'true professional' maken". (25 juni 2010)
Succesvolle Fundraisingactie

CNS De Nieuwe Weg stond stil bij de Health Promoters.