Wie zijn wij?
Marketing- en Communicatiebureau

Over Marketing en Communicatiebureau Some Time


Begin 2011 beëindigde zij succesvol haar HBO-Bacheloropleiding Bedrijfskundig Management met specialisatie Interne en Concerncommunicatie. Bij WestlandUtrecht Bank en bij Nationale-Nederlanden  (toen nog onderdeel van ING Groep) deed ze haar eerste ervaring op met interne en online communicatie. In 2014 heeft ze zich gespecialiseerd in Online Communicatie en Social PR bij Beeckestijn Business School.

 

De kredietcrisis bracht ING Groep uiteindelijk in 2011 in onzekere tijden wat ook gevolgen kon gaan hebben voor de medewerkers. Om dat voor te zijn, richtte Regina haar bureau Some Time op en ging hier parttime mee verder.

Sinds 2015 werkt Regina fulltime binnen Some Time en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan als het gaat om online en offline communicatie.

Waarom uitbesteden aan Some Time

Je hebt één aanspreekpunt en we kunnen je helpen met alles wat te maken heeft met online en offline communicatie. Zoals:

  • Je zichtbaarheid op het internet: we ontwikkelen website (WordPress), verzorgen je hosting en zorgen dat je met de juiste SEO woorden hoog in Google komt. Ook ontzorgen we je als het gaat om emailmarketing of social media. We kunnen het volledig van je overnemen of je begeleiden hierin. 
  • Je design voor je huisstijl, flyers, brochures, visitekaartjes en andere reclamemateriaal. We kunnen ook nog zorgen voor het te laten drukken. 
  • Een artikel schrijven: we schrijven voor een aantal relaties klantcases en artikelen voor in hun magazine.
  • Projectcommunicatie: we zijn supporter van het goede doel Health Promoters in Zuid-Afrika. Voor deze stichting organiseren we het jaarlijkse Winterconcert in Brielle en het Golftoernooi Golf4Health met in iedere flight een bekende Nederlander.

Ook hebben we afspraken met verschillende partners zodat we jouw marketing en communicatieplannen goed kunnen uitvoeren.
Succesvolle Fundraisingactie

CNS De Nieuwe Weg stond stil bij de Health Promoters.