Nieuws.jpg
Marketing- en Communicatiebureau

Nieuws

Reactie met CV op "Succesvolle Fundraisingactie ":

Velden met (*) zijn verplicht.
Succesvolle Fundraisingactie
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Succesvolle Fundraisingactie

Twee weken stond CNS De Nieuwe Weg zeer actief stil bij de Health Promoters (HP). Daarnaast haalden ze ook een prachtig bedrag ( € 5.749,40 ) op voor de gezondheid educatie van hun leeftijdgenootjes in de township van Kayamandi.

Juf Jessica vertelt enthousiast: “Het contact maken met de kinderen via Skypcall was één van de meest indrukwekkende momenten. Ze zongen voor elkaar het volkslied; echt een kippenvelmoment!” Ook ontvingen de kinderen bekende en minder bekende gasten zoals Karin De Man (heeft HP regelmatig bezocht) en Howard Komproe (Nederlands stand-upcomedian en stemacteur) en Klaas Wilting (voormalig Hoofd Communicatie van de Politie). Bijna iedere dag was er iets bijzonders georganiseerd met bijvoorbeeld een workshop Djembé les tot een gezond ontbijt. Alles stond in het teken van Afrika, veiligheid en gezondheid. Tijdens een afsluitavond bij Hotel van Marion overhandigde juf Jessica de cheque aan de nieuwe voorzitster van de Vrienden van de Health Promoters mevrouw Veronica Buitenhuis Sityo, een Zuid-Afrikaanse vrouw die als geen ander weet, hoe belangrijk de Health Promoters voor Zuid-Afrika zijn. “Een prachtig bedrag waar wij heel veel goede dingen mee kunnen doen om mensen in de township een goede basis te geven”, reageert Veronica.

Communicatiebureau Some Time ondersteunt de Health Promoters in Zuid-Afrika en helpt mee met jaarlijkse acties. Het volgende evenement is op 1 september: Golf4Health.


Pagina terug
Succesvolle Fundraisingactie

CNS De Nieuwe Weg stond stil bij de Health Promoters.